dinsdag 5 januari 2010

Paperswap #2

Ik heb er lang op moeten wachten, maar gisteren kwam dan eindelijk het pakketje van Paula. Het was het wachten meer dan waard! Een envelop vol met tags (wel 17!), prachtige (Japanse) papiertjes, stickertjes en zelf een kleine journal. Kijk en geniet (als variatie op 'luister en huiver').



Lawendula asked me to translate this blog in English so others can read also what a lucky girl I am! I'll make it a 'free translation': Due to all kind of courses Paula just recently sent me her envelope for the paperswap #2, the tags. But is was worth waiting for; filled to the brim it was with tags (17!), a lot of fibers attached to it, several very nice (Japanese) papers, small neon stickers and even a journal!

Kerstkaarten




Eigenlijk heb ik een hekel aan kerstkaarten versturen, maar aangezien ik het wél leuk vind om ze te ontvangen, ontkom ik zelf ook niet aan het schrijven ervan. Er waren jaren dat ik alleen maar zelfgemaakte kaarten verstuurde, maar dit jaar waren het er maar een paar (op het nippertje gemaakt). Via via was ik nl op het blog van MaryAnn Moss en ik raakte helemaal geïnspireerd door haar journals gemaakt met de naaimachine. En wat het genot was het, dat werken met de naaimachine (ook al heb ik geen machine die kan borduren); het ging als een tierelier! Gekliederde spuitverf op een oude kaart, een goud gespoten ster (d.m.v. sjabloon) en een achterkant van met groen/grijze blokverf bewerkt papier. Het effect was 'masterlijk' (zoals mijn dertienjarige dochter zou zeggen). En "op naar onontdekte gebieden".